<strong>MÅTTE SNU:</strong> Et fly på vei fra Saudi-Arabia til Malaysia i helga måtte snu, da en passasjer kom på at hun hadde glemt babyen sin på flyplassen. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix
MÅTTE SNU: Et fly på vei fra Saudi-Arabia til Malaysia i helga måtte snu, da en passasjer kom på at hun hadde glemt babyen sin på flyplassen. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix Vis mer

Flyet måtte snu da mora innså at hun hadde glemt babyen sin på flyplassen

Bakkemannskapene måtte be piloten om å gjenta forespørselen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Et passasjerfly på vei fra Saudi-Arabia til Malaysia ble i helga nødt til å snu da en kvinne kom til kabinpersonalet og innrømmet at hun hadde glemt babyen sin på flyplassen.

En video som viser hvordan piloten ber om tillatelse til å dra tilbake til flyplassen har fått massiv oppmerksomhet i sosiale medier, skriver Gulf News.

Han gjorde sitt beste for å forklare situasjonen, og bakkemannskapet gjorde sitt beste for å imøtekomme forespørselen.

Etter å ha notert nummeret på flygningen ber bakkeoperatørene piloten om å gjenta grunnen til at de ønsket å komme tilbake.

- Vi fortalte dere det, en passasjer glemte igjen babyen sin i terminalen og nekter å gjennomføre flygningen, sier piloten, ifølge Gulf News. Så snart de var sikre på at de hadde hørt riktig, fikk flyet grønt lys til å snu og returnere til flyplassen.

- Ok, kom tilbake til gaten. Dette er en helt ny situasjon for oss, svarer operatøren forundret.

Ifølge GDN Online har piloten blitt hyllet i sosiale medier for sin omtanke, mens mange har uttrykt frustrasjon over at mora ikke passet bedre på barnet sitt.

Det er foreløpig ikke klart hvordan det gikk med mor og barn, men ifølge Newsweek ble de etter all sannsynlighet gjenforent på flyplassen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer