Flyforsinkelser under kontroll, normal helg

Tekniske problemer med radar i Bodø under kontroll

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no):  Avinor har fått  kontroll med tekniske problemer ved  kontrollsentralen i Bodø i formiddag.  All flytrafikk til og fra alle flyplasser fra Trondheim og nordover vil fortsatt ha mindre forsinkelser utover ettermiddagen og kvelden, men i helgen skal alt være i rute igjen. 

- På Gardermoen var det i gjennomsnitt en time forsinkelse ved 14-tiden. Passasjerene må møte opp til normal avgangstid. Det kan komme innsmett for avganger innimellom, opplyser informasjonssjef Jo Kobro ved Oslo Lufthavn til Dagbladet.no.

All luftrafikk nord for Dovre er avhengig av Avinor-sentralen. - Bodø måtte stenge luftrommet mellom ca. 12 og 14 for alle fly som ikke allerede var i lufta i forbindelse med utbedringer. Etter den tid har trafikken gått for fullt, sier informasjonsdirektør Ove Narvesen.

Forsinkelsene rammer ulikt ved de enkelte flyplassene. Avinor har fått rapporter om forsinkelser fra drøye timen ned til 10 minutter.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer