Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flygerne mobber Gardermoen

GARDERMOEN (Dagbladet): SAS-flygerne mobber Gardermoen. I flyene kommer det spydige kommentarer om problemene. Selv passasjerene reagerer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Dette er kapteinen. Jeg beklager å måtte meddele at vi må vente her en halv time før vi kan begi oss mot Oslos flyplass Gardermoen. Det snør og det ser ut til å være en sensasjon på Oslos nye hovedflyplass. Flyplassen må derfor måkes - og det tar lang tid. Så da får vi sitte her i København og vente. SAS beklager forsinkelsen.

Torsdag morgen reagerte passasjerene, som mente at det neppe kan være riktig at SAS-flygerne er med på å latterliggjøre Gardermoen.

- Først avlyser SAS flygninger - deretter kommer kapteinene med kritiske kommentarer om Gardermoen, sier Torbjørn Trondsen fra Tromsø til Dagbladet. Han er en av mange passasjerer som her reagert på de mange spydige kommentarene fra flygende personell i SAS om Gardermoen.

- Alle som reiser litt vet at kommer det snø blir det forsinkelser, sier Trondsen.

- All annonsering om bord i våre fly skal skje i henhold til de retningslinjer som finnes. Opplysningene skal gis på en kort, korrekt og objektiv måte - uten noen personlige synspunkter. Dersom annonseringen om bord på noen av våre fly er blitt oppfattet som mobbing, vil vi beklage dette, sier informasjonsdirektør Simen Revold i SAS Norge til Dagbladet.