Flyjakt etter postbil-raner

Politiet har fra fly og helikopter jaktet på en maskert mann som truet til seg bilen fra et landpostbud. Politiet frykter at mannen er bevæpnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den maskerte mannen hoppet ut av en annen bil og truet til seg postbilen fra det kvinnelige landpostbudet. Det bekrefter politivakta ved Romerike politistasjon overfor Dagbladet :på nettet.

Politiet på Romerike jaktet på mannen ved hjelp av fly og helikopter i ettermiddag, men ved 18-tida var han ikke pågrepet.

- Flere hundepatruljer har deltatt i søk etter mannen, men sporet var plutselig borte. Det kan tenkes at han ble plukket opp av en annen bil, sier vaktsjef Leif Greaker ved Romerike politidistrikt til NTB.

Mannen, som skal være ca 175-180 cm høy, hadde på seg finlandshette da han truet til seg postbilen. Postbudet så ikke noe våpen, men politiet antar likevel at mannen er bevæpnet.

Den stjålne postbilen ble funnet av en tilfeldig forbipasserende ved 16-tida. Tekniske etterforskere undersøker bilen i kveld. Ifølge lensmannen i Nes ble bilen stjålet på Skarnes natt til i dag.

I tillegg til post og pakker, var det også et betydelig pengebeløp i postbilen. Politiet vil ikke si noe om hvor mye penger det dreier seg om.