Flykaoset på Værnes fortsetter. Fare for tåke hele formiddagen

Alle avganger fram til 7.50 innstilt.

VÆRKAOS: Alle avganger fra Værnes fram til klokken 7.50 mandag morgen er innstilt. Det fare for tåke på flyplassen utenfor Trondheim hele formiddagen.
Foto: Hans Arne Vedlog
VÆRKAOS: Alle avganger fra Værnes fram til klokken 7.50 mandag morgen er innstilt. Det fare for tåke på flyplassen utenfor Trondheim hele formiddagen. Foto: Hans Arne VedlogVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alle avganger fra Værnes fram til klokken 7.50 mandag morgen er innstilt. Det fare for tåke på flyplassen utenfor Trondheim hele formiddagen.

Meteorologisk institutt opplyser rundt klokka 5 at det har klarnet opp rundt flyplassen, men at det er stor fare for at det tetter seg til igjen.

- Situasjonen ved Værnes er veldig kinkig. Framover vil det nok være litt av og på med tåkeforholdene. Det er varslet tåkevær fram til formiddagen, og så ser det ut som den letter ved tidlig ettermiddag, sier vakthavende meteorolog Rafael Escobar Løvdahl til NTB.

Den siste værvarselet som er sendt ut for Værnes, viser at det utover formiddagen er 40 prosent sannsynlighet for kun 200 meters sikt. Det er nødvendig med minst 400 meters sikt for å ta av fra flyplassen.

Inntil videre er alle avganger etter 7.50 satt opp til å gå som normalt, unntatt flyet til Stavanger klokka 8.10, som også er innstilt.

Planlagte avganger og ankomster kan følges fortløpende på Avinors nettsider.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram