Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flykaprer funnet død

Flykapreren som i går hoppet ut av et Phillippine Airlines-fly i fallskjerm, er funnet død i ei myr.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kroppen ble funnet nesten begravet i myra. Bare knærne og hendene var synlige, og ansiktet var lett gjenkjennelig. Fallskjermen lå like ved, og i mannens identitetskort var i lomma hans.

Liket ble funnet i nærheten av landsbyen Real, 70 kilometer øst for Manila, ifølge det lokale politiet.

Philippine Airlines identifiserte kapreren som Augusto Lacandula, som var en av de 278 passasjerene på Airbus A330-flyet fra Davao til Manila.

Lacandula fortalte andre passasjerer at han var deprimert på grunn av ekteskapsproblemer, før han skjøt et skudd mot døra til cockpiten. Deretter ranet han de fleste av passasjerene og hoppet ut i en hjemmelaget fallskjerm.

Pengene han tok fra passasjerene, ble ikke funnet i nærheten av liket.

(NTB-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling