Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flykaprer hoppet ut i fallskjerm

En mann som viftet med en håndgranat og bar på en fallskjerm, kapret i dag tidlig et passasjerfly på Filippinene. Underveis til Manila klarte han å hoppe ut av flyet, men ble pågrepet av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Én mann er pågrepet og siktet etter at han i dag tidlig kapret et innenlandfly som tilhører Philippine Airlines fra Davao City til Manila med 279 passsjerer ombord, melder avisa Politiken.

Flyet skulle lande i Manila klokka halv ti i dag, men det var ikke noe tegn til flyet på dette tidspunktet, melder Sky News. Dette forsterket frykten for at en kapring var skjedd.

Talsmannen for den filippinske presidenten President Joseph Estrada sa at en mann ville hoppe ut av flyet over øya Mindano sør på Filippinene, men at flyet kunne ikke åpne dørene under flyvningen og derfor ville fortsette til Manila. Mannen skal likevel ha klart å hoppe ut i 1800 meters høyde over en forstad i Manila. Flyet landet senere trygt på Manilas flyplass.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling