Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flykrasj etter landing - minst 50 døde i Nepal

67 passasjerer i fly som skjente ut av flystripe og inn på fotballbane.

ÅSTEDET: Et passasjerfly har krasjet i Nepal. Video: AP Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Minst 50 mennesker omkom da et passasjerfly fra selskapet US-Bangla krasjet under landing på flyplassen Tribhuvan International Airport i Nepals hovedstad Katmandu. Det opplyser en talsmann for forsvaret i landet, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

- Vi har akkurat hentet døde og skadde ut fra vraket, sier regjeringstalsmannen Narayan Prasad Duwadi til nyhetsbyrået AFP.

En annen nepalsk tjenestemann opplyser at 20 skadde så langt er blitt fraktet til sykehus etter ulykken mandag.

En talsmann for Tribhuvan International Airport opplyser til avisa Kathmandu Post at flyet tok fyr etter å ha skjenet ut av rullebanen og krasjet på en fotballbane.

Bilder fra ulykkesstedet viser svart røyk som velter opp.

Det var et fly av typen Bombardier Dash 8 Q400 som krasjet, ifølge lokale medier som siteres av BBC. Flyet skal ha hatt 67 passasjerer og et mannskap på fire om bord, og kom fra Dhaka i Bangladesh.

(NTB - AFP).

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling