<strong>PROFILERT AVHOPPER:</strong> Thae Yong-ho, visesjef ved Nord-Koreas London-ambassade, hoppet av. Det ble kjent i forrige uke. Nå skriver flere medier at han er én av sju diplomater som har hoppet av i år. Foto: NTB Scanpix
PROFILERT AVHOPPER: Thae Yong-ho, visesjef ved Nord-Koreas London-ambassade, hoppet av. Det ble kjent i forrige uke. Nå skriver flere medier at han er én av sju diplomater som har hoppet av i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flykter fra Kim: Toppdiplomat ved London-ambassade skal ha vært den sjuende avhopperen fra Nord-Korea i år

Begynnelsen på slutten, hevder Sør-Korea. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Nyheten om at toppdiplomaten Thae Yong-ho ved Nord-Koreas London-ambassade hadde hoppet av, slo ned som en politisk og diplomatisk bombe i forrige uke.

Nå melder flere internasjonale og sørkoreanske medier at Yong-ho bare er én av i alt sju diplomater som har hoppet fra det nordkoreanske regimet så langt i år. Hos nabolandet i sør, spekuleres det nå i om dette kan være «begynnelsen på slutten».

Du kan nå betale med

HØSSTTILBUD 40% RABATT

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.1 UKE

55 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

40% RABATT

1 MÅNED

59 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

40% RABATT

3 MÅNEDER

149 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer