Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flykter fra Ouattaras hovedkvarter i Abidjan

Hundrevis av ivorianere har flyktet i Elfenbenskysten største by.

OPPTØYER: 
Elfenbenskysten har vært rammet av blodige sammenstøt siden presidentvalget i november i fjor. Verdenssamfunnet anerkjenner Ouattara som valgets vinner, men Laurent Gbagbo nekter å gi fra seg presidentmakten.REUTERS/Emmanuel Braun
OPPTØYER: Elfenbenskysten har vært rammet av blodige sammenstøt siden presidentvalget i november i fjor. Verdenssamfunnet anerkjenner Ouattara som valgets vinner, men Laurent Gbagbo nekter å gi fra seg presidentmakten.REUTERS/Emmanuel Braun Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Øyenvitner forteller søndag at mellom 200 og 300 mennesker har forlatt området siden lørdag kveld.

Gbagbo-tilhengere forsøker å storme barrikadene som er satt opp rundt hotellet i Abidjan der Ouattara og hans medarbeidere holder til.

Øyenvitner forteller også at det søndag ble hørt skyting i området, men det er ikke kjent om det dreier seg om varselskudd eller om det skytes med skarpt.

Elfenbenskysten har vært rammet av blodige sammenstøt siden presidentvalget i november i fjor. Verdenssamfunnet anerkjenner Ouattara som valgets vinner, men Laurent Gbagbo nekter å gi fra seg presidentmakten. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media