Storbritannia:

«Flyktet» fra McDonald's etter skrekkfunn

- Det var rimelig ekkelt!

LARVER: Engelske Carly Ormerod gjorde et grufullt funn da hun var på McDonald's. Video: Carly Ormerod/Kennedy News and Media. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det skulle bare være en helt vanlig McDonald's-lunsj for Carly Ormerod (34) og dattera Inde (11) fra Gloucestershire i Storbritannia.

- Jeg dro til byen med min datter og hennes venn. Planen var å kjøpe te og kake til dem, men de insisterte på å dra til McDonald's, sier mora til nyhetsbyrået Kennedy News and Media.

Larver i sausen

I stedet endte det med at følget «flyktet» fra fastfood-restauranten i avsky.

Den elleve år gamle dattera hadde valgt seg en Chicken McNuggets-meny, og skulle bare fylle opp en kopp med barbecuesaus da hun gjorde den skrekkelige oppdagelsen.

- Min datter og hennes venn gikk for å fylle på litt saus fra dispenseren, og vennen hennes oppdaget larvene. Jeg vil anslå at det var et sted mellom 30 og 40 av dem. Det var rimelig ekkelt, sier Carly.

Ifølge 34-åringen var det både larver og fluer inne i røret, og hun tror selv at de må ha vært der ei stund ettersom de har formert seg såpass.

- Heldigvis var dispenseren såpass gjennomsiktig. Jeg tror det var siste restene var sausen. Jeg lurer på om dispenseren noensinne blir vasket, for det var ganske mye inntørket saus der.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.