- Flyktet på snøscooter

Flere av ranerne valgte en spektakulær fluktrute etter dødsranet i Stavanger. Etter å ha fått med seg flere titalls millioner kroner i utbytte, skal ranere ha kjørt snøscooter over fjellet i flere timer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

STAVANGER/OSLO (Dagbladet): Dagbladet får fra flere kilder bekreftet det som er sannsynlig fluktvei for flere av ranerne som var med på dødsranet mot Norsk Kontantservice mandag 5. april i Stavanger. Dagbladet får også bekreftet at flukten på snøscooter nå etterforskes av politiet.

Politiet er offisielt svært sparsommelig med kommentarer om den spektakulære flukten, men politiinspektør Bjørn Andersen ved Rogaland politidistrikt sier:

- Vi kan ikke utelukke selv de mest eksotiske måtene ranerne har kommet seg unna på.

Planla fluktruter

Dagbladet har de siste dagene snakket med en rekke kilder som mener de har kjennskap til planleggingen, gjennomføringen og flukten etter ranet i Stavanger.

Kildene mener 12 personer deltok i selve aksjonen om morgenen 5. april. Politiet vil offisielt ikke si noe om hvem de mener står bak, men en rekke personer i det kriminelle miljøet på Østlandet er utpekt som ransmenn. Det blir hevdet overfor Dagbladet at tre eller fire svensker også deltok, men at det ikke er de tre svenske statsborgerne med albansk opprinnelse som ble pågrepet og siktet i Göteborg før påske.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer