Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

«Flyktninger vil inn i paradiset»

«Lar man folkevandringen gå fritt, vil Europa være overrent og ødelagt i løpet av kort tid. Dersom vi ikke ønsker dette, må vi etablere sperrer og iverksette andre relevante tiltak.» Det skriver stortingsrepresentant Ingvald Godal (H) i avisa Varden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ingvald Godal

- Dette er virkeligheten

Rystet over partifellen

Som gjesteskribent i Telemarks største avis bruker han sin spalte i gårsdagens utgave av Varden til å ta et kraftig oppgjør med norsk flyktningpolitikk.

«Det synes å være en alminnelig antagelse at bare noen ganske få prosent i denne folkevandringen er genuine flyktninger etter gjeldende definisjoner, resten er vanlige mennesker som gjerne vil inn i paradiset,» skriver Godal.

Paradis

«De som kommer til Europa i dag, især Nord-Europa, og oppnår relevant status, får alt opp i fanget gratis. Hus, klær, utstyr og dagpenger. Ofte også en godt betalt jobb for den som måtte ønske det. Alt i alt en levestandard som langt overgår alt de kunne drømme om i sine hjemland,» skriver Godal, og fortsetter:

«Dersom de har problemer med å få den rette status, står en hærskare advokater klar til å hjelpe dem, betalt av andre. I verste fall kan de sette seg ned i en kirke og bli der til saken ordner seg.»

«Europa-suget»

Ifølge Ingvald Godal «sier det seg selv at det under slike forhold oppstår et enormt press/sug etter å komme seg ut av elendighetens kontinent og regioner og til det forjettede land Europa».

«Et sug som nå er blitt til en folkevandring av enorme dimensjoner og som ikke vil ta slutt før forholdene i Europa er like dårlige som der de kommer fra,» skriver Godal.

«Vi bør langt på vei slutte med å ta noen til Norge overhodet (bortsett fra dem som måtte komme fra være egne nærområder).»

Godal øyner lite håp for den fattigste delen av verden:

«Afrika, både nord og syd for Sahara, synker stadig dypere ned i kaos og anarki de fleste steder. 35 års utviklingshjelp er åpenbart forgjeves. Midt-Østen er fortsatt Midt-Østen og deler av Asia likeså,» skriver Godal, og fortsetter:

«Det eneste man greier å få til i disse områdene er en enorm vekst i befolkningen.»

LESERINNLEGG: «De som kommer til Europa i dag, især Nord-Europa, og oppnår relevant status, får alt opp i fanget gratis.»