Flymannskapet hadde ikke fått lønn på to måneder

Ifølge det russiske arbeidstilsynet.

 I ØKONOMISK TRØBBEL:  En militær etterforsker fra Russland ved vrakdeler i Hassana ved byen Arish. Selskapet Kogalymavia airline hadde ikke utbetalt lønn til mannskapet på ulykkesflyet på to måneder. Foto: Mohamed Abd El Ghany, Reuters/NTB Scanpix.
I ØKONOMISK TRØBBEL: En militær etterforsker fra Russland ved vrakdeler i Hassana ved byen Arish. Selskapet Kogalymavia airline hadde ikke utbetalt lønn til mannskapet på ulykkesflyet på to måneder. Foto: Mohamed Abd El Ghany, Reuters/NTB Scanpix.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannskapet på det russiske flyet som styrtet på Sinai-halvøya, hadde ikke fått lønn på to måneder.

Ifølge det russiske arbeidstilsynet sliter flyselskapet Kogalymavia åpenbart med økonomien, og de ansatte har ikke fått lønn de siste to månedene, melder nyhetsbyrået RIA.

Alle de 224 om bord omkom da det russiske passasjerflyet styrtet på Sinaihalvøya lørdag. Flyet var på vei fra feriestedet Sharm el-Sheikh i Egypt til St. Petersburg i Russland da det styrtet.

Årsaken til ulykken er ikke kjent, men ifølge lederen for russiske luftfartsmyndigheter gikk flykroppen i oppløsning i rundt 9 000 meters høyde.

En militant islamistgruppe som har sverget troskap til Den islamske staten (IS) hevder å ha skutt ned flyet, men eksperter stiller seg tvilende til dette og viser til at gruppen ikke er i besittelse av mobile radarsystemer og tilstrekkelig langtrekkende raketter.

(NTB-Reuters).

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram