Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flypassasjer nektet å slå av mobiltelefon

Til tross for gjentatte påbud fra flypersonalet, nektet den berusede moldenseren å slå av mobiltelefonen sin. Dermed utsatte han de andre 124 flypassasjerene for unødvendig fare.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mobiltelefoner skal være slått av på fly. Hvis ikke, kan de påvirke instrumentene om bord på flyet.

Det var dette den 30-årige Molde-karen hadde tungt for å fatte om bord på Braathen-flyet fra Oslo til Molde i går kveld. Hele fem ganger ble han innstendig bedt av flypersonalet om å slå telefonen av. Like mange ganger slo den berusede mannen telefonen på igjen.

Men han fikk trolig dårlig dekning utover natta. Da flyet landet i Molde klokken 23.15 sto politiet klar for å ta seg av mannen.

- Vi har tatt ham inn «til tørk» og for senere å bli avhørt, sier vaktsjef Ole Vollan i Romsdal politidistrikt til Dagbladet.no.

Vollan avdramatiserer situasjonen som oppsto på flyet, men sier at flere av passasjerene uttrykte engstelse da mannen ikke slo av telefonen da han ble bedt om det.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling