Flypassasjer tatt med sprengstoff

Mannskapet skal ha klart å overmanne en passasjer som skal ha forsøkte å antenne en improvisert bombe om bord på passasjerflyet fra Paris til Miami. To av mannskapet om bord ble skadet da de overmannet mannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flyet med 185 passasjerer om bord og et mannskapet på 12 ble omdirigert til Boston etter hendelsen om bord, melder CNN

Flyet tilhører det amerikanske selskapet American Airlines og var på vei fra Paris til Miami da mannskapet kjente lukta av svovel inne i kabinen. Passasjeren, som reiste alene med britisk pass, skal ha blitt voldsom da en av mannskapet om bord spurte hva han holdt på med. Mannen ble overmannet av mannskapet og passasjerer på flyet. To av mannskapet på flyet skal ha blitt skadd da de overmannet ham.

- Jeg er blitt fortalt at mannskapet ble oppmerksom på mannen av svovellukt fra en tent fyrstikk, og at de da konfronterte ham med hva han holdt på med, sier ansvarlig for luftfartsmyndighetene i Massachusetts, Thomas Kinton, til nyhetsbyrået AP.

Han sier at mannens sko inneholdt improviserte sprenglegemer som kunne ha gjort skade, og at mannskapets inngripen mot mannen ser ut til å ha forhindret noe svært alvorlig fra å hende.

Passasjerer og mannsk ap på flyet er nå alle ute av flyet og i sikkerhet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer