Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flyplass og to kjøpesentre i Danmark evakuert etter bombetrussel

Politiet undersøker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flyplassen og et kjøpesenter i den danske byen Roskilde utenfor København er evakuert etter en bombetrussel. Det samme er et kjøpesenter i byen Slagelse vest på Sjælland, melder Berlingske Tidende (BT).

Det er politidistriktet Midt- og Vestsjælland som opplyser om bombetrusselen i Roskilde i en pressemelding.

- På et tidspunkt skal vi gjennomsøke senteret for å finne ut hva som skjer der. Det kan ta noe tid, sier Henrik Carlsen ved politidistriktet Sydsjælland og Lolland-Falster om Slagelse-hendelsen til BT.

Kristian Aaskov ved København-politiet opplyser til avisa at det i løpet av dagen har kommet inn flere bombetrusler over store deler av Danmark.

- De som er blitt framsatt i København, er blitt vurdert som grunnløse, sier Aaskov til BT.

Han legger til at det er måten truslene er framsatt på, som gjør at politiet ikke fester lit til dem.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling