Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flyplasskaos

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nok en gang har flypassasjerer lidd i timevis i kø på Oslo Lufthavn Gardermoen. Denne gangen var det ikke sykmeldte flygeledere som var årsaken, men manglende forberedelser til nye kontrollrutiner. Ifølge VG har Oslo lufthavn hatt nesten et år på å forberede disse. Likevel kommer endringene som julekvelden på kjerringa. Men til forskjell fra «kjerringa» er Oslo lufthavn en stor bedrift, med store ressurser, stor logistikkompetanse og med en stor, godt lønnet administrasjon.

Administrerende direktør Nic Nilsen gjør rett i å ta ansvaret for at kapasiteten ikke var tilstrekkelig med de nye rutinene. Han erkjenner at han ble overrasket over de lange køene. Han viser til at to nye planlagte sluser ikke ble ferdige i tide, samt at selskapet som utfører selve sikkerhetskontrollen har hatt bemanningsproblemer. Slike utfordringer bør Oslo Lufthavn mestre. Det er avgjørende for at flypassasjerene skal føle seg trygge og ikke minst tilfredse med de tjenester de betaler for.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling