Flysjokk:
- Forferdelig

En flytur fra Edinburgh til Ibiza skal ha blitt omgjort til en fyllefest blant flere av passasjerene.

FEST: På flyturen til Ibiza skal det ha blitt full fest blant omtrent 70 av flypassasjerene. Foto: Skjermdump
FEST: På flyturen til Ibiza skal det ha blitt full fest blant omtrent 70 av flypassasjerene. Foto: Skjermdump Vis mer
Publisert

Under en Ryanair-flygning fra Edinburgh til den spanske turistøya og festdestinasjonen Ibiza skal det ha blitt fullt kaos. Allerede på flyet skal en gruppe på omtrent 70 passasjerer bestemt seg for å sette i gang festen og alkoholinntaket.

Flere av passasjerene skal ha hatt med seg vodkaflasker og en stor bærbar høyttaler, viser en video fra hendelsen. Da ble det tilsynelatende, som det ofte blir på fester, høylytt.

Det skriver den britiske tabloidavisa Daily Mail og skotske Daily Record.

Et ektepar som var passasjerer på flyet har i etterkant av hendelsen rast mot Ryanair. De mener flyselskapet ikke skal ha klart å kontrollere de alkoholpåvirkede passasjerene.

- Slo i taket

Ekteparet så fram til en rolig ferie da de gikk om bord i flyet, men starten skal ha blitt alt annet enn rolig.

- Det var ikke noen kontroll over flyet i det hele tatt. Det var forferdelig fra det minuttet vi gikk om bord. Det var omtrent 70 av dem som alle kom fra samme område. De hadde en stor, svart høyttaler på det høyeste volumet du kan få, som brølte i tre timer, hevder kvinnen overfor Daily Record.

- De slo i taket, tok av skjortene sine og åpnet drikken de hadde kjøpt på Tax Free. Den eneste gangen Ryanair kom i nærheten av dem var for å servere mer drikke. Jeg ville ikke engang gå på toalettet, fordi de ble fullere og fullere.

Kvinnen forteller også at da ektemannen måtte på toalettet var det en av de fulle passasjerene som angivelig ga ham finger'n.

DELIKAT: Kabinansatte fant dette i flymaten under en reise fra Ankara til Düsseldorf. Video: Twitter. Bilder: NTB og skjermdump. Reporter: Magnus Paus / Dagbladet TV Vis mer

- En vits

Kvinnen skal ha sendt en klage til Ryanair, men skal da ha fått et standardsvar tilbake der flyselskapet ikke skal ha tatt noe ansvar for hendelsen, ifølge henne selv. Hun omtaler svaret fra selskapet som «en vits».

En talsperson for Ryanair sier til Daily Record at de forsøkte å roe ned passasjerene.

- Mannskapet kom med flere kunngjøringer gjennom hele flygingen og nektet å servere mer enn to alkoholholdige drinker til hver passasjer, sier talspersonen.

Talspersonen legger til at situasjonen roet seg før de landet på Ibiza.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer