Flystyrt under flyshow i England. Sju personer skal være døde

Skal ha truffet flere biler på en motorvei da det styrtet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et fly av flytypen Hawker Hunter har styrtet under et flyshow i Shoreham i Sør-England. Sju personer være bekreftet omkommet, det bekrefter politiet i Sussex.

Flere personer skal være skadd, og tilstanden skal være kritisk for minst én av dem, ifølge sykehuskilder.Britisk politiet melder om flere hardt skadde, men sier det er for tidlig å si hvilken tilstand de er i.

Flyet traff flere biler på hovedveien A27 nord for flyplassen i Shoreham da det styrtet.

Ifølge Sky News skal flygeren ha klart å skyte seg ut like før flyet traff bakken, mens andre medier melder at flygeren ble trukket ut av flyvraket i live etter at flyet styrtet. Årsaken til ulykken er ennå ikke kjent.

Etter først å ha truffet veien, skled det brennende flyvraket videre før det til slutt stanset i et busk- og skogkratt like ved en bondegård.

Jason Gunn var vitne til ulykken. Han sier til avisa The Argus, at det så ut som flyet ble delt i to.

- Jeg så at flyet var på vei nedover, og at det ikke virket som det hadde nok kraft til å rette seg opp. Det fortsatte ned mot trærne, også plutselig smalt det. Det så ut som om det ble delt i to, sier Gunn. Flyet deltok i en oppvisning da det brått styrtet i bakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.