Flystyrten i Etiopia

Flystyrten i Etiopia: Dette er de omkomne

Alle de 157 passasjerene antas omkommet etter flystyrten i Etiopia søndag.

OMKOM: Julia Mwashi var på vei hjem fra Norge da flyet fra Addis Abeba styrtet søndag. Foto: Robina Asiimwe Sentumbwe/Norec / NTB scanpix
OMKOM: Julia Mwashi var på vei hjem fra Norge da flyet fra Addis Abeba styrtet søndag. Foto: Robina Asiimwe Sentumbwe/Norec / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bare seks minutter etter å ha lettet fra Addis Abeba i Etiopia, styrtet flyet av typen Boeing 737 i bakken i nærheten av byen Bishoftu.

157 personer var om bord i flyet, og alle er bekreftet omkommet av flyselskapet Ethiopian Airlines. Det var personer fra totalt 38 nasjoner i flyet som var på vei til Nairobi i Kenya.

Blant de omkomne er Julia Mwashi, som var på vei hjem fra Norge da ulykken inntraff. Hun deltok på en samling i regi av Norec og prosjektet «Yess Girls». Hun etterlater seg to barn.

- Det var en tung beskjed å få. Julia var en mentor for flere unge kvinner, og satte dype spor både hos dem og i prosjektet. Vi er utrolig lei oss, og kondolerer så mye til de som står henne nær, sier direktør Jan Olav Baarøy i en pressemelding.

Norsk kvinne savnet

Norske Karoline Aadland (28) som Røde Kors bekrefter er savnet etter ulykken.

- Vi frykter at Karoline Aadland er blant de omkomne, og vi har informert hennes nærmeste familie om dette. Våre tanker er nå med dem i denne vanskelige tiden, sier generalsekretær i Røde Kors, Bernt G. Apeland.

Ifølge Nordlys er en utenlandsk kvinne bosatt i Tromsø blant de omkomne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer