Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flytoget glemte å stoppe på Lillestrøm

- Sånt som kan skje.

GLEMTE Å STOPPE HER: Lillestrøm stasjon. Arkivfoto: Frank Karlsen / Dagbladet
GLEMTE Å STOPPE HER: Lillestrøm stasjon. Arkivfoto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tusenvis av passasjerer tar hver dag flytoget fra Gardermoen til mot Oslo, og videre mot Drammen.

I snitt går annenhvert tog direkte til Oslo S, mens annenhvert også stopper på Lillestrøm, Nationaltheateret, Skøyem, Lysaker, Sandvika, Asker og Drammen. 11.50-toget i dag skulle egentlig stoppe på alle de nevnte stasjonene, men føreren glemte å stoppe på Lillestrøm og suste forbi, bekrefter Jarle Røssland, driftsdirektør i Flytoget.

- Det skulle egentlig stoppe på Lillestrøm kl. 12.02, men passerte. Passasjerene som egentlig skulle av ble sendt tilbake fra Oslo S kl. 12.20, og kom til Lillestrøm 12.30. Det ble derfor en forsinkelse på 28 minutter for disse passasjerene, sier Røssland.

- Det er beklagelig, men det er sånt som kan skje, sier Røssland, som betegner det som en sjeldenhet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling