Flytrafikken ikke i rute før søndag

Fremdeles problemer på Gardermoen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Flytrafikken på Oslo Lufthavn Gardermoen vil trolig ikke være i rute før søndag morgen, etter lange køer og store forsinkelser lørdag.

- Vi satser på at alle avganger skal gå som normalt fra og med søndag morgen, men jeg kan jo ikke garantere det. Situasjonen er nå at to av tre fly er forsinket, sier pressetalskvinne Sofie Bruun ved Oslo Lufthavn Gardermoen til NTB.

Lørdag var det lange køer og tilløp til amper stemning blant passasjerene på grunn av omfattende forsinkelser etter at flyplassen måtte stenge fredag kveld.

Her får du oppdatert avgangsinformasjon fra flyplassen.

Kommunikasjonssjef Sven Westgaard i SAS Ground Services sier til NRK at en person ble tatt hånd om av politiet natt til lørdag.

- Det var en amper stemning flere steder på flyplassen, så vi valgte å kalle inn politiet. En person, som også var beruset, ble tatt hånd om av politiet, sier Westgaard.

Det kom noe snø over østlandsområdet lørdag, men det førte ikke til større vanskeligheter. Søndag er det ventet mer nedbør.

- Men vi satser likevel på å være à jour søndag morgen, understreker Bruun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer