Flytrafikken nesten som normalt igjen

Flygeledere på plass. Sjekk avgangstidene på Gardermoen, Torp og Rygge.

 UT PÅ TUR:  I dag går flytrafikken nesten som normalt etter stopp på Rygge og Torp i går kveld på grunn av flygeledermangel. På Gardermoen er det bare åtte minutter innsjekkingskø i morgentimene, opplyser Oslo llufthavn på sine hjemmesider.
Foto: Knut Fjeldstad/NTB SCANPIX.
UT PÅ TUR: I dag går flytrafikken nesten som normalt etter stopp på Rygge og Torp i går kveld på grunn av flygeledermangel. På Gardermoen er det bare åtte minutter innsjekkingskø i morgentimene, opplyser Oslo llufthavn på sine hjemmesider. Foto: Knut Fjeldstad/NTB SCANPIX.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flytrafikken går omtrent igjen som normalt i dag, men det har vært litt redusert kapasitet inn til Gardermoen i morgentimene.

Avinor venter ingen spesielle problemer i løpet  dagen.

Mandag kveld måtte flyplassene Torp og Rygge stenge fordi det var for få flygeledere på jobb.

- Jeg har ikke hørt om noen problemer der tirsdag. Det har vært litt regulering av innflygingen til Gardermoen i morges, men det meste har gått i rute, sier kommunikasjonsdirektør Ove Narvesen i Avinor til NTB.

Også Gardermoen var stengt en periode natt til tirsdag.

- Sårbar bemanning Avinor har tidligere i sommer varslet at det kan bli problemer med å få fylt vaktlistene, men Narvesen sier de jobber kontinuerlig med å få fylt hullene i bemanningen.

- Vi har en sårbar bemanning, og av og til svikter det slik at vi får en beklagelig situasjon som den som oppsto mandag. Vi håper å få løst dette underveis i størst mulig grad, så passasjerene og flyselskapene slipper flere slike opplevelser, sier han.

Narvesen er ikke kjent med noen spesielle problemer med bemanningen de nærmeste dagene.

(NTB).