UT PÅ TUR:  I dag går flytrafikken nesten som normalt etter stopp på Rygge og Torp i går kveld på grunn av flygeledermangel. På Gardermoen er det bare åtte minutter innsjekkingskø i morgentimene, opplyser Oslo llufthavn på sine hjemmesider.
Foto: Knut Fjeldstad/NTB SCANPIX.
UT PÅ TUR: I dag går flytrafikken nesten som normalt etter stopp på Rygge og Torp i går kveld på grunn av flygeledermangel. På Gardermoen er det bare åtte minutter innsjekkingskø i morgentimene, opplyser Oslo llufthavn på sine hjemmesider. Foto: Knut Fjeldstad/NTB SCANPIX.Vis mer

Flytrafikken nesten som normalt igjen

Flygeledere på plass. Sjekk avgangstidene på Gardermoen, Torp og Rygge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flytrafikken går omtrent igjen som normalt i dag, men det har vært litt redusert kapasitet inn til Gardermoen i morgentimene.

Avinor venter ingen spesielle problemer i løpet  dagen.

Mandag kveld måtte flyplassene Torp og Rygge stenge fordi det var for få flygeledere på jobb.

- Jeg har ikke hørt om noen problemer der tirsdag. Det har vært litt regulering av innflygingen til Gardermoen i morges, men det meste har gått i rute, sier kommunikasjonsdirektør Ove Narvesen i Avinor til NTB.

Også Gardermoen var stengt en periode natt til tirsdag.

- Sårbar bemanning Avinor har tidligere i sommer varslet at det kan bli problemer med å få fylt vaktlistene, men Narvesen sier de jobber kontinuerlig med å få fylt hullene i bemanningen.

- Vi har en sårbar bemanning, og av og til svikter det slik at vi får en beklagelig situasjon som den som oppsto mandag. Vi håper å få løst dette underveis i størst mulig grad, så passasjerene og flyselskapene slipper flere slike opplevelser, sier han.

Narvesen er ikke kjent med noen spesielle problemer med bemanningen de nærmeste dagene.

(NTB).