- Flytt til ditt islamske «paradis»

Per Sandberg mener det er uforklarlig at ekstreme islamister som Ubaydullah Hussain vil bo i Norge.

TREKKER PÅ SKULDRENE: Per Sandberg er ikke imponert over Ubaydullah Hussains argumenter.
Foto: Nina Hansen / Dagbladet
TREKKER PÅ SKULDRENE: Per Sandberg er ikke imponert over Ubaydullah Hussains argumenter. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Fremskrittspartiets Per Sandberg trekker på skuldrene av at den ekstreme islamisten Ubaydullah Hussain kaller ham en inkompetent rasist.

Per Sandberg mener den ekstreme islamisten, som er talsmann for gruppa Profetens Ummah, bør ta et oppgjør med egen ideologi og eget levesett. 

- Islamisten Hussain mener kvinner skal dekkes til, homofile skal steines, og tyveri må straffes med avkappede hender. Vi har heldigvis ikke et slikt samfunn i Norge, men det er nok av land å bosette seg i dersom Hussain faktisk ønsker et slikt samfunn, sier Sandberg.

- Mistenker NAV - Jeg mistenker derimot at det er viktigere å være nærme NAV enn å følge sin egen ideologi i praksis. Hussain fronter bred støtte til ekstrem islam, men har nok selv innsett at trygdeordningene ikke er spesielt gode verken i IS, Pakistan, Saudi-Arabia, Iran eller Irak.

Sandberg rister på hodet av påstandene om at han er en rasist. Han mener Hussain og andre ekstreme islamister burde se på konsekvensene av egen ideologi.  

- Seinest i dag hadde jeg møte med representanter for alle religiøse grupper i Irak, som alle er enige i at tankesettet til IS/ISIL må bekjempes med alle midler. Hussain bør vurdere om han ville giftet bort sin datter til en kristen eller en jøde før han begynner å vifte med rasismekortet.   

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer