Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Flytt tilbake til Fornebu!

Fly forbannet på Gardermoen? Vi ba leserne ringe inn og si sin mening.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Terje Nygård (48)
forretningsreisende, Bodø:
- Jeg reiser veldig mye, og dette er noe av det verste jeg har vært med på. De lover og lover at det skal bli bedre etter hvert, men det gjør det jo aldri. De må pinadø skjerpe seg!

Svein Michaelsen (30)
sjåfør, Nittedal:
- Gardermoen er horribel. De hadde over fem år på å planlegge, og så klarer de å glemme innlandingsinstrumenter. Det er jo noe alle flyplasser har.

Knut Øverås (52)
tekstilagent, Ringsaker:
- Jeg er veldig fornøyd med Gardermoen! Dere journalister gjør ikke jobben deres. Dere fokuserer bare på det negative. Vær nå profesjonelle og se på positive sider også!

Tor Halvorsen (69)
pensjonert flykaptein, Snarøya:
- Flytt flyplassen tilbake til Fornebu! Den er stor nok. Hvis bare man flyr litt større fly hit med plass til flere passasjerer, vil ikke trafikken bli så mye større. Dessuten er ikke terminalbyggene noe problem å bygge ut. Folk rundt her savner Fornebu.

Gunn Bergvik (56)
undervisningsleder, Hamar:
- Jeg er fornøyd med flyplassen vår og vil gjerne gi den litt ros. Det er stille og rolig der. Det er deilig å komme dit. God oversikt, åpen og det er vakker kunst overalt.

Even Finsrud (34)
musiker, Kongsvinger:
- Jeg er fornøyd. Gardermoenhetsen har tatt helt av. Det er ikke noe vits i å rakke ned på alt som går galt der hele tida. Tåka kan en jo ikke gjøre noe med!

Svein Carl Sivertsen (55)
offiser i Sjøforsvaret, Hunvåg:
- Gardermoen er en nasjonal skandale! En må øyeblikkelig bygge en ny hovedflyplass på Hurum. Sett ned en undersøkelseskommisjon for å finne ut hvem som har ansvaret for dette makkverket!

Erik Belingson (50)
grafiker, Oslo:
- Det er en skandale at Arbeiderpartiet fikk det som de ville. Flyplassen skulle vært på Hurum.

Kristoffer Stoløs (14)
skoleelev, Trondheim:
- Jeg synes Gardermoen er veldig bra. Den er større og har bedre kapasitet. De småfeilene som dukker opp nå, vil sikkert forsvinne etter hvert.

Lennart Kalvik (47)
butikksjef, Røra:
- Jeg er imponert over personalet der som tåler å ta imot all den dritten de ikke har ansvaret for. Men jeg er sjokkert over den dårlige informasjonen man får. Når jeg sitter på flyplassen, vet kona mi hjemme mer om hva som skjer, enn det jeg gjør.

Karl Erik Erikson (43)
konsulent, Trondheim:
- Informasjonen er altfor dårlig. På tekst-tv står det aldri noe om de faktiske forholdene på flyplassen.

Elvor Jorunn Kristiansen (65)
pensjonist, Lørenskog:
- Jeg er veldig godt fornøyd. Folk klager og bærer seg, og media fyrer oppunder. Tåka kan vi jo ikke gjøre noe som helst med.

Helge Enger (48)
undervisningsinspektør, Nannestad:
- Jeg veldig fornøyd med den nye flyplassen. Både som bruker og som nabo. Kommunikasjonen til og fra er meget bra. Dessuten er selve bygget en arkitektonisk perle.

Tom Sunsteby (54)
reklamemann, Oslo:
- Utrolig misfornøyd. Vi visste på forhånd at det ville gå galt. Når det går politisk prestisje i slike saker, slår det bestandig feil ut. Det kommer til å være slik i minst 50 år til.

Ole Svensterud (60)
konsulent, Moss:
- Jeg synes det er for mye grining om denne flyplassen. Det har jo alltid vært flyplass der. Men det var ingen som gadd å bry seg da charterfly var ti timer forsinket, eller de gangene flyplassen ble stengt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media