Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flytter fra hverandre

Også privatlivet er en motbakke for Kjell Inge Røkke. Nå har Celina flyttet ut av leiligheten hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kjell Inge Røkke har problemer med Kværner på jobben og på hjemmebane er det også få gode nyheter. Ifølge TV2 flyttet Celina Midelfart fra finanskjendisen i forrige uke.

Det vakte stor oppsikt da Kjell Inge Røkke ble sammen med Celina Midelfart i 1999. Den unge styrtrike kosmetikkarvingen var tidligere sett sammen med kronprins Haakon, finanskeiser Donald Trump og så altså Kjell Inge Røkke. Røkke satt i styret i kosmetikkfirmaet Midelfart & Co A/S. Siden da har Celina opptrått ved Røkkes side i alt fra båtrace til turbulente generalforsamlinger i Kværner.

Senest under innsamlingsaksjonen hvor Celina deltok som sjefsinnsamler, fikk hun eks-kjæresten til å åpne lommeboka. Røkke ga 100.000 kroner, «du er kjempegod», sa Celina på direkten for en uke siden. Men da hadde hun allerede flyttet fra ham. Ifølge TV2 har den styrtrike kosmetikkarvingen betalt 20 millioner for sin staselige villa på fornemme Skarpsno på Oslos aller beste vestkant. Murvillaen huset tidligere Øst-Tysklands ambassade, melder TV2. Huset skal snart være innflyttingsklart etter omfattende oppussing.

FLYTTER: Celina Midelfart har kjøpt seg eget hus på Skarpsno.
Hele Norges coronakart