Flytter inn med foreldrene

Miljøpartiet de grønne-politikeren Eivind Trædal forteller til Dagbladet at han og kona Lan Marie Berg skal selge leiligheten. Dette fordi de skal flytte inn med Bergs foreldre.

FLYTTER: MDG-politikerne Eivind Trædal og Lan Marie Berg selger leiligheten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
FLYTTER: MDG-politikerne Eivind Trædal og Lan Marie Berg selger leiligheten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag forteller MDG-politiker Eivind Trædal til Dagbladet at han og kona Lan Marie Berg selger leiligheten sin i Oslo. Dette for å flytte inn i en generasjonsbolig med Bergs foreldre.

- Vi har lenge drømt om å samle familien på tvers av generasjoner i en generasjonsbolig, så nå flytter vi sammen med svigerforeldrene mine, sier Trædal til Dagbladet.

Foreldre

I mai 2019 ble politikerparet foreldre til lille Ragna Mai.

- Jeg tror at det blir veldig trivelig at vi alle bor under samme tak. Jeg er jo fra bygda, hvor den typen boform er vanligere. I tillegg har vi fått barn, og da er det praktisk å ha besteforeldre innen rekkevidde.

Paret ble viet i Oslo rådhus sommeren 2018. Før vielsen ble ekteparet observert syklende sammen. Trædal fortalte den gang at han hentet bruden hos frisøren med transportsykkel.

Blir boende i Oslo

Selv om de nå flytter, blir de fortsatt boende i Oslo.

- Vi flytter til bydel Alna. Så det blir litt opp i Groruddalen og litt nærmere Østmarka, sier Trædal og fortsetter:

- Det er alltid en heftig prosess å flytte, men vi har veldig mange gode venner som hjelper til, så vi håper at det skal gå bra. Vi gleder oss veldig til alt er på plass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer