Flytter sammen

De ble kjent i en totalovervåket bunker. Nå flytter Anette Young og Rodney Omdal Karlsen sammen også i det virkelige liv.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var gjennom den kontroversielle tv-serien Big Brother at hele Norge lærte Anette (25) og Rodney (26) å kjenne. Gjennom tre måneder delte de seng og hus, og ble rikskjendiser da de hadde sex foran kamera.

Men de to har tydeligvis ikke gått lei av hverandre, for nå flytter de sammen i Rodneys leilighet i Skien, skriver ukebladet Se og Hør.

- Men vi blir antakelig ikke boende der så lenge. Vi kommer nok til å se oss om etter en leilighet i Oslo, sier Anette til bladet.

Anette har to år igjen av studiene til apotektekniker i Oslo, mens Rodney fortsetter sitt virke som oljearbeider i Nordsjøen.

- Følelsene tok overhånd

Under intevjuet med Se og Hør penses samtalen inn på de kringkastede sex-scenene, som gjorde det unge paret til rikskjendiser over natta. På spørsmål om de to tenkte på at de var overvåket, svarer Anette:

- Jo, i begynnelsen. Men så tok egentlig følelsene overhånd. Vi var mest opptatt av hverandre, og tenkte ikke på om det ble vist på TV eller ikke.

Har snakket om bryllup

Det snart samboende Big Brother-paret har også begynt å planlegge framtida på andre måter. Anette innrømmer at de har snakket om både bryllup og barn, men de vil bruke tida på å bli enda bedre kjent.

solvi.glendrange@dagbladet.no