Flytter til Oslo

Brikkene faller på plass for StatoilHydro.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brikkene faller på plass for StatoilHydro. Mandag ble den nye organisasjonen lagt fram, med ledelsen av StatoilHydros internasjonale organisasjon plassert i Oslo.

- Det er Oslo som får ledelsen av den internasjonale avdelingen. Det er nå avgjort, hvis ikke myndighetene vil gripe inn. Men det har de jo sagt at de ikke vil gjøre, sier nestleder Odd Moen i YS i Statoil til NTB.

Det er allerede klart at det Statoils konserndirektør Peter Mellbye, skal lede den sammenslåtte selskapets avdeling for internasjonal undersøkelse og produksjon.Fire enheter - Den internasjonale organisasjonen har i tillegg til leting og forretningsutvikling fire geografiske enheter. En av disse regionene skal ledes fra Stavanger, en fra Houston og to fra Oslo, der områdeledelsen og øvrige enheter er lokalisert, heter det i en pressemelding fra fusjonspartnerne.

Det fusjonerte selskapet vil ha seks forretningsområder. Organisasjonsstrukturen og 67 ledere som skal rapportere til konsernledelsen ble presentert mandag

Det har vært motstand både blant Statoil-ansatte og politikere i Stavanger mot å legge den internasjonale ledelsen til Hydro-miljøet i Oslo, men Moen sier den ballen nå må legges død.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer