Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flyttesoner

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Fremskrittspartiet ønsker å innføre «flyttesoner» for foreldre som har barn sammen, men som ikke bor under samme tak. Sonene skal regulere hvor langt fra hverandre foreldre kan bo. Det skal være så nært at begge foreldre kan opprettholde en tilnærmet daglig kontakt med eventuelle barn, etter hva vi forstår på den som målbærer forslaget, stortingsrepresentant Per Sandberg.
  • Vi skjønner nå at vi kan vente oss litt av hvert om Fremskrittspartiets framgang fortsetter og partiet får makt. Her er man så visst ikke bare for frihet. Frp-politikerne er åpenbart også for stavnsbånd, som vi ellers slapp her i landet, men som danske bønder ble underlagt for tre hundre år siden. Men forslaget kan jo også være et glipp under Carl I. Hagens sykefravær. Han bør nok holde seg frisk, slik at vi til enhver tid kan være sikre på hva som er partiets autoriserte politikk.