BLOGG: Etter det som skal ha vært en forferdelig flytur, skrev Lau Mun Yee et brev til passasjeren bak seg, og postet det på humornettstedet sgag.sg. Blant høydepunktene til Mun Yee er både høy snakking, irriterende spising, sparking i stolryggen og sist, men ikke minst, stinkende føtter. Skjermdump: SGAG.SG
BLOGG: Etter det som skal ha vært en forferdelig flytur, skrev Lau Mun Yee et brev til passasjeren bak seg, og postet det på humornettstedet sgag.sg. Blant høydepunktene til Mun Yee er både høy snakking, irriterende spising, sparking i stolryggen og sist, men ikke minst, stinkende føtter. Skjermdump: SGAG.SGVis mer

Flyturen fra helvete: - Føttene dine lukter som Satans anus

Skrev hysterisk brev til passasjeren på 15 A.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Flere reisesaker på db.no/reise.

(Dagbladet): Vi har alle opplevd det. Å bli sittende ved siden av en person på flyet som enten tar armlenet ditt, snakker høyt, snorker eller smatter når flymaten skal inntas.

Men skal vi tro blogginnlegget til Lau Mun Yee fra Malaysia, postet på det malaysiske humornettstedet sgag.sg i forrige uke, så vinner hun førstepris i klassen «verste flytur noensinne».

Takket være passasjeren i setet bak henne på flyet.

I sitt bloggbrev «Dear Passenger 15 A», beskriver hun med humor, sarkasme og ironi hvordan hun opplevde flyturen fra Singapore til Sydney den 12. april. Brevet har nå spredd seg verden rundt, og er omtalt av både Daily Mail Australia og britiske Independent.

-Ryggmassasje Blant høydepunktene til Mun Yee er både høy snakking, irriterende spising, sparking i stolryggen og sist, men ikke minst, stinkende føtter.

- Til tross for at jeg satt på økonomi, så tilbød du meg full ryggmassasje ved å sparke i stolryggen gjentatte ganger. Til dags dato har jeg ikke fått tilbake full mobilitet i nedre halvdel av kroppen. Men siden jeg er singel, så har jeg vel egentlig ikke mye bruk for den uansett.

Mun Yee lot seg også irritere av spisemønsteret til medpassasjeren.

- Hvor fikk du den motbydelige snacksen fra? Jeg antar at de må ha vært gode, for du åpnet jo en pakke ca hvert trettiende minutt.

- Satans anus Lydnivået var ikke stort bedre.

- Du snakket så høyt at man skulle tro at vennene din satt nede i flyets lasterom, skriver Mun Yeem, og fortsetter:

- På dette tidspunktet tenkte jeg, «det kan ikke bli mye bedre enn dette». Men det jeg hadde ment som et retorisk spørsmål, tok du som en utfordring.

Det et på dette tidspunktet passasjeren bak tar av seg skoene, og presser fram føttene mellom setene på raden Mun Yee sitter.

- Sola står opp i horisonten, himmelen blør i en dyp rød farge. Men jeg kan ikke snu meg og beundre dette hverdagsmirakelet, fordi hver gang jeg gjør det, så kjenner jeg lukten av Satans anus.

Tom spypose Mun Yee jobber som frilansskribent, og forteller at hun skrev brevet på en tom spypose underveis på flyturen.

- Jeg sov ikke et sekund på hele flyturen, og trengte en distraksjon så jeg ikke skulle hoppe av flyet, forteller hun til Daily Mail Australia.

Om historien er et resultat av at Mun Yee er lett irritabel og har en svært sensitiv nese, eller om passasjeren bak virkelig hadde verdens verste tåfis, sier historien ingenting om. Ei heller hva flyselskapet eller passasjeren sier om historien.