STJAL SOM EN RAVN: Kvinnen levde en overdådig livsstil som følger av penger og verdisaker hun stjal fra passasjerer. Foto: AFP PHOTO / JOEL SAGET
STJAL SOM EN RAVN: Kvinnen levde en overdådig livsstil som følger av penger og verdisaker hun stjal fra passasjerer. Foto: AFP PHOTO / JOEL SAGETVis mer

Flyvertinne robbet sovende passasjerer

Stjal for over 35 000 kroner på en flyvning alene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En 47 år gammel flyvertinne fra Air France risikerer nå ti år i fengsel etter hun innrømmet å ha stjålet fra passasjerer som sov på langdistanseflyvninger. Kvinnen ble tatt etter utallige klager strømmet inn over forsvunne penger, kredittkort og smykker på flyvningene hun var med på, skriver britiske Daily Mail.

Robbet sovende Hendelsene rammet businessclass-passasjerer på flyvninger til Asia. Hun visste flere ville legge seg til å sove etter de hadde spist og drukket godt. Da gikk hun gjennom jakkelommer, vesker og bagger og tok det hun fant. Kilder tett til teamet som etterforsker kvinnen, sier at ting forsvant på samtlige av de 142 flyvningene kvinnen var med på.

På en flyvning til Japan alene, klagde så mange som fem passasjerer over å ha mistet verdier opp til 35 000 kroner. Kvinnen, som av juridiske årsaker bare går under navnet Lucie R, ble endelig arrestert da hun gikk av en flyvning fra Tokyo til Paris sist fredag.

Overdådig livsstil Etter å ha blitt konfrontert med bevisene mot seg, innrømmet 47-åringen å ha stjålet ved 26 tilfeller. Kvinnen, som er gift og har barn, levde en overdådig livsstil. Kolleger av kvinnen forteller de hadde begynt å bli mistenksom. Hun kjørte rundt i sportsbiler og kjøpte luksusleiligheter, til tross for en årslønn på 383 000 kroner.

Politi raidet kvinnens leilighet og fant stjålne verdisaker, inkludert flere Cartier-smykker. Hun sitter nå i varetekt i Paris.