Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Flyvertinne skadd i voldsom turbulens

Slengt rundt i kabinen under innflyging til Kristiansund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Et SAS Braathens-fly av typen Fokker 50 er inntil videre tatt ut av trafikk etter hendelsen i 08-tida i morges, skriver nettutgaven til Tidens Krav.

- Flyet kom inn i kraftig turbulens under innflygning til Kristiansund, og flyvertinnen som oppholdt seg i kabinen ble slengt overende. Hun klagde over smerter i nakken, og ble kjørt til sykehus, opplyser seniorrådgiver Knut Løvstuhagen i SAS Braathens til Dagbladet.no.

Han hadde i formiddag ikke ytterligere opplysninger om tilstanden til kvinnen. Fokker-flyet hadde 35 oppskakede passasjerer ombord.

- Jeg går ut fra at turbulensen var så kraftig at det føltes ubehagelig også for passasjerene, sier Løvstuhagen.

Det er ikke klart hvorfor flyvertinnen ikke satt fastspent da ulykken skjedde. Hun ble fraktet til Kristiansund sykehus i ambulanse.

TURBULENT: Det var et fly av denne typen, en Fokker 50 fra SAS Braathens, som var i trøbbel ved innflygingen til Kristiansund. Foto: SAS BRAATHENS
TURBULENT: Det var et fly av denne typen, en Fokker 50 fra SAS Braathens, som var i trøbbel ved innflygingen til Kristiansund. Foto: SAS BRAATHENS Vis mer