Flyvertinner suspendert etter vindusstripp

De fem flyvertinnene kastet klærne og sto nakne foran hotellvinduet. Ryddegutten følte seg sextrakassert, og løp ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Air Namibia etterforsker selv saken om de fem flyvertinnene som kastet klærne på Arabella Sheraton Hotel i Frankfurt i Tyskland. Ifølge øyenvitner stilte kvinnene seg foran vinduet i et hotellrom, før de kastet alle klærne.

De fem kvinnene er alle suspendert fra flyreiser til utlandet, og må jobbe innenriks til saken er ferdig etterforsket.

Drakk mye

Selskapet sier de er flaue over opplysningene de har mottatt.

- Etter å ha drukket mye alkohol på rom 325, åpnet de vinduene og begynte å kle av seg på en svært provoserende måte, sier hotellsjef Peter Goehle til avisa The Namibian.

Han sier at også drosjesjåfører som ventet utenfor hotellet, gjester, ansatte ved hotellet og forbipasserende så vindusstrippingen. Politiet ble også vitner til strippeshowet, siden de rykket ut raskt da de fikk meldingen.

Skremte ryddegutt

- Litt seinere gikk en ryddehjelp inn på rom 325 for å ordne rommet. Kvinnene ba ham om å re opp senga, og da han begynte, kledde de av seg igjen. Vår ansatte forlot øyeblikkelig rommet, fordi han følte seg seksuelt trakassert, sier Goehle.

Air Namibia understreker at det er klare regler for hvordan de ansatte skal forholde seg, der det går fram at ingen ansatte har lov til å være med på aktiviteter som kan skade selskapets omdømme.

PÅ SCENEN: Professor Blodspor (Tom Mathisen) og hans hjelpegutt Trysil (Herodes Falsk) forvandler flyvertinner til viljeløse zombier i et av sine show. Men jentene på bilde jobber ennå ikke for Air Namibia.