Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

FN stanser matutdeling i Pakistan

- For farlig.

PÅ FLUKT: Folkemengder har flyktet fra Waziristan etter at kampene kom i gang. Foto: REUTERS/Faisal Mahmood/Scanpix
PÅ FLUKT: Folkemengder har flyktet fra Waziristan etter at kampene kom i gang. Foto: REUTERS/Faisal Mahmood/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Sviktende sikkerhet tvinger Verdens Matvareprogram (WFP) til å stanse distribusjonen av mat nordvest i Pakistan, sier en talsmann.


WFP har delt ut mat i blant annet Swat-dalen og Buner-distriktet siden kampene i mai sendte flere millioner mennesker på flukt.

Den direkte årsaken til at WFP nå stanser utdelingen av mat er selvmordsangrepet mot organisasjonens hovedkvarter i Islamabad denne måneden der fem ansatte mistet livet.

- Vi har store problemer med sikkerheten. Derfor er det blitt bestemt å stanse distribusjonen av mat, sier WFP-talsmann Amjad Jamal.

Over to millioner mennesker er avhengige av matdistribusjonen nordvest i Pakistan.

(NTB)


KONTROLLERES: Myndighetene fører streng kontroll med flyktningene. Foto: REUTERS/Faisal Mahmood/Scanpix
KONTROLLERES: Myndighetene fører streng kontroll med flyktningene. Foto: REUTERS/Faisal Mahmood/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling