Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Fnyser av tagge-haterne

- Oslo blir aldri kvitt graffitien, lovet Haakon Lund etter nettmøtet i dag. Skjellsordene og sjikanen haglet mot kjendis-taggeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Haakon Lund (25) i bandet Warlocks har tagget i 10 år og har tenkt å fortsette - selv om byrådet denne uka lanserer sin nye slagplan mot tagginga.

- Politikerne planlegger å innføre nazipolitikk for å bli kvitt oss. Det er forkastelig å totalforby et fenomen fordi det finnes ulovlige elementer i det. Det blir som å forby motorsykler fordi det finnes kriminelle MC-gjenger. Det er samme forbudslinja som nazistene kjørte, sier Haakon.

De hemmelige byrådsplanene kan inneholde forbud mot lovlige taggevegger, samt en såkalt nulltoleranse-grense overfor taggerne - det vil si at alt skal slås ned på.

- Politikerne har mislyktes før, og de vil mislykkes nå. Det blir for dumt, sier Haakon.

Samme svar ga han til mange av leserne som skjelte ham ut på nettmøtet og ville vite hvorfor han ikke tok oppfordringa til Bare Egil Band - og tagga seg sjøl et visst sted...

RIKSTAGGEREN: Sjikane, smigger og spørsmål. Haakon svarte på alt i en og en halv time.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media