- Født på ny

HAUGESUND (Dagbladet): - Da vi fikk Ida Helene tilbake, var det som om hun ble født på ny, sier pappa Espen Eriksen (28).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi er ikke skremt fra å føde flere barn, eller fra å få dem på Fylkessjukehuset i Haugesund. Jeg utelukker ikke at det blir flere. Men akkurat nå er vi bare veldig slitne. Jeg tror ennå ikke det har gått opp for oss hva som har skjedd, sier Eriksen.

Mamma hviler

Den nybakte pappaen møter pressen utenfor huset sammen med Idas bestemor, Marit Helene Hetland (48). Det er fra henne Ida Helene har fått mellomnavnet sitt. Bak den frodige hagen, inne i det røde huset i skogen utenfor Haugesund sentrum, ligger mamma Hedvig Elise Hetland (24) sammen med babyen og slapper av etter at en fotoseanse kom på toppen av alle anstrengelsene.

Sakte gjenforteller de den dramatiske historien om deres førstefødte datter som forsvant.

Mandag morgen er stemningen god i Ramsdalsvegen, hvor besteforeldrene Geir Terje og Marit Helene Hetland bor. Besteforeldrene på farssiden, som bor i Sunnhordland, er på vei til Haugesund for å se sitt første barnebarn for første gang. Hedvigs tre søsken gleder seg også.

Mormor koker kaffe, gjør klar kakene og setter det norske flagget ut på altanen. Her skal det feires.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer