Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Født på togtoalett

Nyfødt baby falt ned på togskinnene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Heldigvis endte alt godt da en indisk kvinne fødte litt for raskt. 33 år gamle Bhuri Kalbi befant seg på toget og hadde to måneder igjen til termin, da hun trodde hun måtte på do. Men det var fødselen som var igang og Kalbi fødte en jente på togtoalettet.

Det ble imidlertid enda mer dramtisk da hun svimte av i et par miutter etter fødselen. Da hun våknet så hun ikke babyen. De fleste togtoaletter i India er åpne hull og alt faller rett ned på togskinnene.

- Fødselen skjedde så veldig raskt. Umiddelbart forsto jeg ikke at barnet mitt hadde forsvunnet ned gjennom toalett, sier Kalbi til Reuters.

Så fort hun våknet slo hun alarm og personalet stoppet toget umiddelbart.

- De stoppet toget og løp nedover skinnene for å finne babyen, sier den nybakte moren fra sykehussenga.

Jenta veide 1,4 kilo og kom helt uskadd fra hendelsen, men får ekstra tilsyn på sykehuset siden hun var to måneder prematur.

DRAMATISK START PÅ LIVET: Bhuri Kalbi våker over sin nyfødte datter på sykehuset i Ahmedabad. Doktor Gautam Jain og de andre ansatte på nyfødtintensiven passer ekstre godt på jenta, som startet livet på togskinnene. Foto: Scanpix
DRAMATISK START PÅ LIVET: Bhuri Kalbi våker over sin nyfødte datter på sykehuset i Ahmedabad. Doktor Gautam Jain og de andre ansatte på nyfødtintensiven passer ekstre godt på jenta, som startet livet på togskinnene. Foto: Scanpix Vis mer
TØFF JENTE: Bare 1,4 kilo stor, men den lille indiske jenta taklet fødsel i toalett og fallet ned på togskinnene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media