Født til å vinne

Robert Håland eller Stein Ivar Kristensen som vinner fiskekonkurransen. I alle fall dersom spåmann Henning Hai Lee Yang får rett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spåmannen driver med kinesisk spåkunst og titulerer seg selv som verdens beste spåmann. Dagbladet ga ham en oversikt over fødselsdatoene til deltakerne på topp 5-lista i idealfiskkonkurransen.

Stein Ivar Kristensen

Etter noen minutters resonnement og en kjapp analyse av tallene, konkluderte han med at Robert Håland eller Stein Ivar Kristensen kommer til å vinne konkurransen. Les analysen her:

-  Stein Ivar Kristensen er en seiglivet fisker. Han er født i Krepsens tegn og slangens år. Han er en veldig teknisk god fisker og en sterk kandidat til å vinne konkurransen.

Robert Håland

-  Robert er født i Krepsens tegn og oksens år. Han har alltid vært flink til å drive med spesielle ting. Som okse ligger han bra an i forhold til å få priser.

Sindre Elvøy

-  Sindre er født i Tyrens tegn og slangens år. Han er veldig tålmodig og har et veldig sterkt jaktinstinkt. Han er imidlertid en ung slange som ikke har så mye erfaring.

 SPÅR I FISK:  Henning Hai Lee Yang er en erfaren spåmann. På Dagbladets oppfordring har han spådd utfallet av årets idealfiskkonkurranse. Konkurransen avsluttes neste søndag. Foto: Truls Brekke
SPÅR I FISK: Henning Hai Lee Yang er en erfaren spåmann. På Dagbladets oppfordring har han spådd utfallet av årets idealfiskkonkurranse. Konkurransen avsluttes neste søndag. Foto: Truls Brekke Vis mer

Knut Einar Havn

-  Han er en løve født i hestens år. Det gjør ham fryktelig effektiv. Han liker konkurranse, men også fart og spenning. Det er nesten litt rart at han er med i en fiskekonkurranse, for han er ganske utålmodig. Men han får ting kjapt unna.

Kent Egil Hess

-  Dette er en liten jeger som er glad i å konkurrere. Han er født i Skyttens tegn og hanens år. Jeg tror ikke han er erfaren nok til å vinne i år, men han er veldig god og kan komme sterkere tilbake seinere.

Spåmann Henning tror det er gode muligheter for å få fisk i den siste uka av idealfiskkonkurransen.

-  Det er veldig mye vann for tida. Vi er inne i en vannsesong. Det er absolutt gode muligheter for å få fisk nå, sier han.

Henning anser imidlertid ikke 2005 som noe eksepsjonelt godt fiskeår. Og det blir ikke bedre til neste år.

-  Men neste år blir et godt jaktår. Kanskje Dagbladet heller skulle dele ut premie til den som klarer å skyte flest elger? sier han.