Fødte på Internett - jages av politiet

En hel verdens oppmersomhet ble rettet mot den 40 år gamle kvinnen da hun fødte direkte på Internett. Også politiet fikk med seg hendelsen, og dro kjensel på kvinnens ansikt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nå jages den nybakte moren og hennes mann for en rekke forbrytelser i fem delstater. Politiet i Orlando tror internett-mammaen er identisk med Elizabeth Ann Oliver, som et etterlyst for å ha skrevet ut sjekker på rundt 3000 kroner uten dekning.

- Det kan være den samme kvinnen, men det er ikke bekreftet, sier Steve Harriet ved politiet i Orlando til Aftonbladet.

Ektemannen dømt

Også kvinnens ektemann, Gilberto, er dømt for bedrageri og narkotikaforbrytelser. Hans ex-hustru anklager ham for å være bigamist.Ifølge politiet har parets forbryterturnè gått gjennom fem delstater. I et tilfelle ble de også anklaget for å ha stjålet fra sine egne barn. Avsløringene kommer bare en uke etter at Elizabeth fikk en velskapt sønn - Sean. Fødselen ble fanget opp av et kamera og sendt direkte på internett.

Flere hundre tusen mennesker hadde koblet seg opp for å få med begiveheten. Men på grunn av sprengt kapasitet var det bare en brøkdel av disse som faktisk kom gjennom.