Fødte på Internett

De fleste nøyer seg med å ha ektemannen til stede når de setter barn til verden. En 40 år gammel kvinne fra Florida valgte å la hele verden delta da hun fødte datteren - direkte på nettet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sannsynligvis er hun den første kvinnen som kringkastet fødselsrier og rop via telefonlinjene og ut på nettet. Babyen ble født i ettermiddag, mens 30 000 mennesker satt klistret til dataskjermen. Foreldrene har allerede bestemt seg for navnet til internettbarnet - den vesle jenta skal hete Diana Nicole.

Naturlig

- Vi er kanskje de første, men helt sikkert ikke de siste som gjør dette, sier Elizabeth til CNN interactive. Hun vil ikke oppgi etternavnet av sikkerhetsmessige grunner.

Det er American Health Network som spurte paret om de kunne tenke seg å bli med på det noe utradisjonelle eksperimentet. Tanken var å la kvinner verden over få se hvordan en fødsel egentlig går får seg, og ta bort noe av mytene omkring hendelsen.

Slår av

Over 30 000 mennesker forsøkte å logge seg på i går, men bare 3000 klarte å komme gjennom. Kapasiteten ble raskt sprengt da det ble annonsert at fødselen var nært forestående. Paret fra Florida hadde selv ingen betenkeligheter med å la flere tusen mennesker ta del i det som mange ser på som en privat begivenhet.

- Det er jo en del av naturen, og noe mennesket har gjort i millioner av år, sier Elizabeth. Kameraet pekte over Elizabeths skulder, og ikke direkte på henne.

- Jeg hadde ikke lyst å ligge der og sprike for hele verden, ler kvinnen.

FØDER LIVE: Elizabeth fra Orlando vil ha et kamera rettet mot seg når hun i dag sannsynligvis føder.