- Følelsen etter å ha tatt ham, kommer jeg aldri til å glemme

Regnskapsfører er USAs nye hatjeger. Hun fikser mer enn krokodiller og sjiraffer.

TRAFF OGSÅ DYREVENNER: Sabrina Corgatelli har ikke bare truffet store dyr i Sør-Afrika, hun har mildt sagt truffet hjertet til dyrevenner, etter å ha publisert slike bilder på Facebook.
TRAFF OGSÅ DYREVENNER: Sabrina Corgatelli har ikke bare truffet store dyr i Sør-Afrika, hun har mildt sagt truffet hjertet til dyrevenner, etter å ha publisert slike bilder på Facebook. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mens tannlege-jegeren  Walter Palmer fra Minnesota fortsatt holder seg «under jorda» i kjølvannet av hatreaksjonene etter å ha drept kjendisløven Cecil, har en ny amerikansk trofejeger overtatt oppmerksomheten for sine jaktbravader i Afrika.

Sabrina Corgatelli, regnskapsfører fra det lille tettstedet McCammon (800 innbyggere) i delstaten Idaho, hadde ikke gjort mye ut av seg i det offentlige rom før 22. juli i år. 

Da la hun ut bilder på sin Facebook-side av flybillett og innsjekkingskort, som viste at hun var ankommet Johannesburg i Sør-Afrika og var klar for jentedrømmen om storviltjakt i Kruger National Park.

Siden har det gått skudd i skudd, og nå må selv en regnskapsfører ha mistet oversikten over antallet hatreaksjoner.

Det er ikke bare en død løve og seg selv Miss Corgatelli har lagt ut bilde av.

- Elsker det !
En Kudu-antilope var det første Afrika-trofeet hun poserte med 25. juli.

- I går var dag 1, en utrolig dag ! Fikk min vakre, vakre Kudu. Det var mitt ønske nr. 1 på lista, og jeg tok han den første dagen - elsker det! meddelte regnskapsføreren fra sitt jaktparadis. 

My Impala I got today!!  What a beautiful animal!

Posted by Sabrina Corgatelli on 31. juli 2015

Og så kommer trofeene på rekke og rad:

- Dag 2 fikk jeg en utrolig, gammel sjiraff. For et utrolig dyr, jeg kan ikke bli lykkeligere. Følelsen etter å ha tatt ham, kommer jeg aldri til å glemme, skriver Sabrina Corgatelli med triple utropstegn.

Krokodille
Så kommer i tett rekkefølge bilder av jegeren og et vortesvin (wart hog), en gnu (blue wildebeest), krokodille og en impala.

Spesielt bildet med den døde giraffen har vakt reaksjoner over hele skalaen fra undring til hat.

- DRAPSMANN:  Tannlegeklinikken til kjendisløven Cecils banemann Walter Palmer i River Bluff i Minnesota har vært omringet av sinte demonstranter. Nå har en annen amerikansk trofejeger i Afrika tatt over oppmerksomheten. Foto: James Breeden, Splash News/NTB Scanpix.
- DRAPSMANN: Tannlegeklinikken til kjendisløven Cecils banemann Walter Palmer i River Bluff i Minnesota har vært omringet av sinte demonstranter. Nå har en annen amerikansk trofejeger i Afrika tatt over oppmerksomheten. Foto: James Breeden, Splash News/NTB Scanpix. Vis mer

- Hva er så stas med å drepe et dyr som ikke gjør ei flue fortred? spør en av følgerne hennes på Facebook.

Også på Twitter koker det, hvor mange stiller seg sterkt kritiske til jakten hennes.

- Sjiraffer er veldig farlige
Svaret gir hun til noen millioner amerikanske tv-seere da hun blir oppringt av NBC-programmet  «Today» om ideen bak giraff-skuddene spesielt og trofejakta generelt.

- Sjiraffer er veldig farlige dyr. De kan skade deg alvorlig og veldig raskt, var den utdypende forklaringen på sjiraff-trofeet.

Og om bakgrunnen for turen i det store og hele, fortalte hun at det hadde skjedd mye i hennes privatliv på kort tid - uten at hun ville utdype det.

De siste dagene har hobbyjegeren og regnskapsføreren krydret sine jegermotiver med sitater fra bibelen og spesielt fra 1. Mosebok:

- Alt levende som rører seg er mat.

Siste oppdatering fra Afrika-turneen er et nytt profilbilde i mer nysminket versjon enn sammen med «den utrolige, gamle sjiraffen.»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer