Følelsesladd minnestund for Saxegaard

Kolleger og venner av Erlend Saxegaard (30) samlet seg for å minnes vennen som ble drept i San Salvador fredag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Erlend Saxegaard ble skutt fredag kveld da han og samboeren gikk i en hovedgate i El Salvadors hovedstad San Salvador. Paret ble ranet av flere væpnede personer, og 30-åringen ble skutt i magen. Han døde senere på sykehus av skadene.

Saxegaard jobbet i konsulentselskapet PA Consulting. Alle de 80 ansatte i bedriften med kontorer på Lysaker i Oslo, fikk vite om drapet på kollegaen i løpet av helgen.

- Vi hadde åpne dører hvor det var anledning også for tidligere kolleger å minnes. Erlend var et fremragende menneske og var en god personlig venn av mange i firmaet, så dette har satt sine spor, sier informasjonsansvarlig Heidi Nordby Lunde i PA Consulting til NTB.

Under minnestunden talte både venner og ledelsen i selskapet for å hedre Saxegaards minne. Lunde beskriver den drepte som en utadvendt person som var svært godt likt av både kolleger og kunder.

(NTB)

DREPT: Erlend Saxegaard (30) fra Oslo ble skutt og drept under et ran i San Salvador fredag kveld lokal tid. Han var på utvidet påskeferie sammen med kjæresten.