Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Føler seg hengt ut som kjeltring

Verfts-raider Carl Fredrik Seim (29) føler seg hengt ut som kjeltring. Nå selger han unna verftsområdet - og legger skylda på pressen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

BERGEN (Dagbladet.no): - Jeg kan trygt si at det er pressens forfølging av meg som gjør at jeg velger å åpne for at andre kan fullføre prosjektet på Marineholmen, skriver Seim i en pressemelding onsdag ettermiddag.

Seim kjøpte i fjor sommer Mjellem & Karlsen-gruppen og overtok blant annet Norges eldste verft. Skipsbyggeriet ligger på en av Bergens mest attraktive boligtomter. Seim fikk mye pepper da han fem uker etter overtakelsen slo verftet konkurs.

Nå har Seim solgt unna verftsområdet på Marineholmen ved Puddefjorden i Bergen. I tillegg selger han unna de fleste andre eiendommene sine.

- Etter å ha blitt fremstilt som nærmest en kjeltring i over ett år, kunnne jeg ikke lenger stole på at jeg ville få den nødvendige velvilje jeg trengte fra politikerne for å kunne gjennomføre prosjektet, heter det i Seims pressemelding.

Det er Vågen Brygge Invest (VBI) som nå har overtatt verftsområdet til en ukjent pris. Det var VBI som i fjor høst forsøkte å overta Brann Stadion.

KJØPT OG SOLGT:</B> Verftet Mjellem & Karlsen i Bergen ble kjøpt og slått konkurs i løpet av kort tid i fjor. Som boligområde ble eiendommen antatt å være verdt 250 millioner kroner. Nå er eiendommen solgt.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media