Føler seg like seig som superhelt

Rune Brynhildsen vant i Høyesterett.

SEIGE BEGGE TO: Men Jack Bauer ligger fortsatt noen sesonger foran Rune Brynhildsen. Montasje: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX/24
SEIGE BEGGE TO: Men Jack Bauer ligger fortsatt noen sesonger foran Rune Brynhildsen. Montasje: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX/24 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Rune Brynhildsen er svært lettet over Høyesteretts avgjørelse i dag.- Det var en stor seier, det å få en ny mulighet til å bli renvasket kommer som sendt fra himmelsen. Jeg er veldig glad, men hadde forberedt meg på worst case, sier han til Dagbladet.no.

Langt nedeHan forteller at han var langt nede i sommer, etter at lagmannsretten opprettholdt straffeutmålingen.

Han søkte selv om å få starte soningen for å bli ferdig og komme seg videre. Brynhildsen rakk å sone tre uker i Valdres fengsel før saken hans ble anket til Høyesterett i slutten av september. Straffen han fikk, ti måneders ubetinget fengsel er tidenes strengeste dom for innsidehandel her i landet.

Nå sammenligner han seg selv med en superhelt etter å ha holdt på med denne saken i snart tre og et halvt år.- Det er fryktelig slitsomt, men Jack Bauer er på sesong syv mens jeg er på sesong fire.

Lager foredragNorges Jack Bauer jobber for fullt i påvente av ny saksbehandling i lagmannsretten.- Jeg jobber og har laget foredrag om krisen jeg har vært i og erfaringene mine. Veksten, fallet og veien tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer