Føler seg overvåket av Se og Hør

Valgerd Svarstad Haugland (KrF) mener at Se og Hør overvåker henne. «Spionerer de på meg alltid?», spør hun i sin egen spalte i bladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kulturminister Valgerd Svarstad Haugland (KrF) kommer med en kraftsalve mot Se og Hør, i dagens utgave. Hun hudfletter bladets reportasje fra en handletur hun var på i Sverige, og lurer på om bladet overvåker henne.

- De påsto at jeg reiste ens ærend til Sverige for å handle, noe som rett og slett er løgn. At Se og Hør blander seg i mitt privatliv, plager meg, skriver hun.

- Det som sitter igjen i tankene mine etter Se og Hørs reportasje, er en ekkel følelse av å være overvåket. Hvordan visste Se og Hør at jeg var i Sverige? Hvor lenge overvåket de meg? Hvem hadde fortalt dem om det? Hvorfor gjør de det? Spionerer de på meg alltid? spør kulturministeren.

Det som gjør saken ekstra pikant er at hun kommer med sitt utfall i sin egen spalte i nettopp Se og Hør. Kulturministeren er nemlig en av flere politikere som er engasjert som kommentatorer i Se og Hør, etter at bladet startet med to ukentlige utgivelser og ønsket å oppnå avisstatus og momsfritak.

Svarstad Haugland undres også på om Se og Hør snakker med alle menneskene de foregir å ha intervjuet. Hun hevder at hun selv har blitt «såkalla intervjua» uten at bladet har kontaktet henne.

- Les gjerne Se og Hør, om så på venterommet hos tannlegen din. Men tro ikke på det du leser. Det er stor sjanse for at det er oppspinn! avslutter Valgerd Svarstad Haugland i kommentaren sin, i selvsamme blad som hun hudfletter.