Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Følg med på sms

Norwegian forstår frustrasjonjen til sine 8000 Spania-reisende.

KAOS På flyplassen i Madrid er det fullt kaos etter at 90 prosent av Spanias flygeledere i går sykemeldte seg. Foto: DOMINIQUE FAGET
KAOS På flyplassen i Madrid er det fullt kaos etter at 90 prosent av Spanias flygeledere i går sykemeldte seg. Foto: DOMINIQUE FAGET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Flyrommet over Spania åpner ikke før klokka 19.00 i kveld, opplyser pressetalsmann i Norwegian, Karl Petter Gombrii overfor Dagbladet.

- Vi jobber med spreng for å løse dette og å få gjennomført flightene som er planlagt. Vi håper å få alle hjem i dag, men det er vanskelig å si på nåværnde tidspunkt når det vil kunne skje, sier han.

Norwegian har 60 avganger som i dag vil bli berørt av flygelederstreiken i Spania. Totalt er 8000 av selskapets passasjerer så langt rammet av streiken.

Fordi det er kaos på flyplassene i Spania, oppfordrer Gombrii de reisende å følge med på Norwegians hjemmeside på nettet, samt selskapets Facebook-side.

- Disse vil bli oppdatert fortløpende, forteller han.

Sender sms Itillegg informere vi alle våre passasjerer med informasjon per sms.

Norwegian vil også forsøke å gi beskjeder over høytaleranleggene på de forskjellige flyplassene.

- Det er vanskelig å få ut info på flyplassene for der er det mange selskaper som vil nå sine reisende, mange mennesker, kaos og brak, så det beste er å følge med på mobilen for oppdateringer, sier Gombrii.

Vet ikke Norwegian arbeider nå med å planlegge et nytt reiseprogram for sine avganger.

- Jeg har ingen forutsetning for å si at luftrommet åpner kokken  19.00 som varslet, men jeg håper det vil skje da, sier Gombri.

Han forteller at han har medfølelse med passasjerene som er strandet på spanske flyplasser.

- Det å ikke vite er det verste, det forstår vi godt. Men akkurat nå vet heller ikke vi hva som vil skje, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!