Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Folk er bekymret

Ordfører Einar Strøm i Leksvik har fått flere reaksjoner etter de fant et dødt spedbarn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Nord-Trøndelag etterforsker dødsfallet til et lite spedbarn i Leksvik kommune etter at de fikk melding klokka 12.40 i dag.

- Barnevernet er rutinemessig koblet inn i saken. Det er naturlig i en slik situasjon, sier ordfører Einar Strøm til Dagbladet. Han har vært i kontakt med politiet om saken og opplyser at det var helsepersonell i kommunen som først ble varslet om hendelsen.

Barnet skal være cirka ett år gammelt. De melder at barnets far er pågrepet i saken. Han er på vei til avhør. Saken etterforskes som et mistenkelig dødsfall.

- Politiet har de nødvendige ressurser på stedet, men det er usikkerhet rundt hva som har skjedd. Flere personer har ringt til kommunen og vært bekymret for om det kunne skje noe mer i saken, men det virker som om situasjonen er under kontroll. Det skal ikke være noen grunn til å engste seg for andre mennesker, sier ordføreren til Dagbladet.

Opprettet kriseteam Vanvikan er et tettsted i Leksvik kommune i Nord-Trøndelag rett over Trondheimsfjorden nær Trondheim.

- Dette er en type hendelse som vil oppta mennesker, og folk vil bli litt bekymret. Det er for tidlig å si hva som har skjedd, men vi har opprettet kriseteam og stiller med alle nødvendige ressurser. Etter det jeg forstår har politiet kontroll på saken, sier ordfører Einar Strøm til Dagbladet.

Barnet er ifølge politiet cirka ett år gammelt, og det er barnefaren som er pågrepet. Den 29 år gamle mannen er på vei til Steinkjer for avhør nå, melder NTB.