Trumps valgmøte

- Folk er gale etter Trump

Jubelen sto i taket blant tilhengerne til Donald Trump da den amerikanske presidenten offentliggjorde sin tredje høyesterettsdommer, Amy Coney Barrett. Coronapandemien er de ikke spesielt bekymret for.

FULL JUBEL: Jubelen sto i taket blant tilhengerne til Donald Trump da den amerikanske presidenten offentliggjorde sin tredje høyesterettsdommer, Amy Coney Barrett. Video: AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HARRISBURG (Dagbladet): President Donald Trump kommer ut av Air Force One og spaserer bort til scenen med låta «God Bless the USA» i bakgrunnen. Han inntar talerstolen rundt klokka 01.40 norsk tid.

- Vi vant Pennsylvania forrige gang og vi kommer til å vinne med mye mer denne gangen, sier Trump til de oppmøtte på valgmøtet i delstaten Pennsylvania.

Det bryter ut jubel og applaus når presidenten nevner at han kommer rett fra Rosehagen, hvor han tidligere på kvelden avslørte at han nominerer Amy Coney Barrett (48) til landets høyesterett.

Lyden er nå så lav at folk bakerst ikke klarer å høre ham. «Skru opp lyden» roper mange. De er tydelig frustrerte etter å ha ventet på han i mange timer.

Trump blir også kort avbrutt av en motdemonstrant som blir kastet ut.

- Nå skal han hjem til foreldrene sine, sier Trump.

I løpet av talen kritiserer han sin demokratiske rival, Joe Biden, for å ikke ha gitt ut en egen liste over mulige kandidater til den ledige stolen i høyesterett. Presidenten var også innom en rekke kjente temaer, som coronaviruset, Hillary Clinton, handelsavtaler og Paris-avtalen, skriver CBS News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer